Frakt 59 kr / Leverans 2-5 dagar

Tack för ditt intresse av återbruk och hantverk! Här hittar du garner som vi med omsorg tar hand om för att ge de en andra chans. Vi brinner för hållbarhet och återanvändning, och genom att erbjuda överblivet garn hjälper vi till att minska svinn och bidra till en mer hållbar värld.

När vi får in garn inspekteras varje nystan noggrant för att säkerställa att du får ett fräscht och kvalitativt material att arbeta med. Alla våra garner är fria från dålig lukt. 

Sortimentet består av både mindre garnrester och nästan nya eller oanvända nystan. Eftersom det handlar om garn som blivit över vid tidigare projekt finns varje produkt i begränsad mängd, så dessa garner blir perfekta för dig som letar efter material till detaljer eller mindre projekt.

Drops Garnpaket - (Second Hand) Drops Garnpaket - (Second Hand)
Garnpaket Röd 350 gram - (Second Hand) Garnpaket Röd 350 gram - (Second Hand)
Garn Sauvage - Schachenmayr - (Second Hand) Garn Sauvage - Schachenmayr - (Second Hand)
Garn Beige 100 gram - (Second Hand) Garn Beige 100 gram - (Second Hand)

Har Du Överblivet Material?

Har du garn, tyg, virknålar, stickor eller annat hobbymaterial som bara ligger och samlar damm? Vi tar gärna emot det och ser till att det hittar till någon som har användning för det! Om du vill donera ditt material till oss, tveka inte att kontakta oss på [email protected].

Vi diskuterar gärna frakt eller upphämtning via mail för att hitta det bästa sättet att överföra materialet. Som ett stort tack för ditt generösa bidrag kommer vi att ge dig en rabattkod som du kan använda vid ditt nästa köp i vår butik.


Vad kan du förvänta dig av garnet?


- Fräscht och användbart material till ditt nästa projekt
- Unika färger och kvaliteter som inte går att hitta som nya idag
- Miljövänliga alternativ som bidrar till minskad textilavfall
- Möjligheten att hitta garn med historia och karaktär


Varför ska du köpa second hand garn?


- Du stödjer hållbart hantverk och minskar din miljöpåverkan genom återbruk
- Du kan hitta garn som inte längre tillverkas, vilket ger dina projekt en unik stilVikt och längd


Garnets vikt anges så exakt som möjligt i produktbeskrivningen. Vänligen läs beskrivningen noga för att säkerställa att garnet passar dina behov.


Material


Ofta är garnet märkt men inte alltid. Min kunskap om material är begränsad och beskrivningarna är ofta uppskattningar om inte garnet är märkt. Jag hoppas att mina beskrivningar hjälper dig att få en känsla för garnet.


Tvättråd


På märkta garner finns bild på hela nystanet där du även kan läsa tvättrådet. För omärkta nystan ber jag dig använd din egen kunskap om material för att ta hand om garnet på bästa sätt.


Prissättning


Garnnystanen läggs upp styckesvis och det finns oftast endast ett få exemplar av varje nystan. Priserna sätts nära nypris om inga defekter finns. Vänligen respektera detta då mycket tid läggs på att ta hand om garnet för att minska svinn och säkerställa att du får fräscht och bra material att arbeta med.


Övrigt om garnet


Observera att jag inte kan garantera att tidigare ägare inte haft husdjur. Vissa garn kan ha en doft från föregående miljö. Varje nystan kontrolleras noggrant för defekter innan de läggs upp till försäljning för att säkerställa att du får ett helt och fräscht material att arbeta med.