Frakt 59 kr / Leverans 2-5 dagar

Tyg Randigt Brun/Vit - (258 x 93 cm)

  • 120 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Randigt tyg vit/brun

  • Längd: 258 cm
  • Bredd: 93 cm
  • Vikt 400 gramMer om second hand tygerna


Mått

Om tyget är mönstrat mäts längd/bredd efter mönstrets riktning. Om tyget saknar mönster eller andra tecken på riktning, skrivs längsta sidan som längd och korta sidan som bredd. Vänligen läs beskrivningen noga och tänk igenom dina behov.

Måtten avser en rektangulär form. Det kan förekomma att bitar sticker utanför den angivna rektangeln, se detta som extra material du får med på köpet!


Material

Min kunskap om material är begränsad och beskrivningarna är ofta uppskattningar om inte tyget är märkt. Om jag anger att ett tyg är bomull kan det lika gärna vara en blandning eller helt enkelt inte bomull alls. Jag hoppas att mina beskrivningar hjälper dig att få en känsla för tyget, men om du behöver exakt information tycker jag du bör söka efter helt nya tyger istället.


Tvättråd

Använd din egen kunskap om material för att ta hand om tyget på bästa sätt.


Prissättning

Tygerna läggs upp styckesvis och det finns oftast endast ett exemplar av varje tyg. De säljs inte som metervara om inget annat anges i den specifika produktbeskrivningen. Priserna sätts nära nypris om inga defekter finns. Vänligen respektera detta då mycket tid läggs på att ta hand om tygerna för att minska svinn och säkerställa att du får fräscht och bra material att arbeta med.


Övrigt om tygerna

Observera att jag inte kan garantera att tidigare ägare inte haft husdjur. Vissa tyger kan ha en doft från föregående miljö. Jag tvättar inte tygerna, men alla tyger vädras och kontrolleras noggrant för defekter innan de läggs upp till försäljning.